• 06 - 246 885 39

Change Food

Uw persoonlijke voedingsplan

Graag helpen wij u aan een op maat gemaakt, persoonlijk voedingsplan die gebaseerd is op uw bloedwaarden en persoonlijke gegevens.

Vele lichamelijke klachten zoals, weinig energiehoofdpijn of migraineallergieënhoge bloeddrukhoog cholesterolgehaltediabetes en overgangsklachten kunnen worden veroorzaakt door een verkeerd voedingspatroon. Mensen met deze klachten kunnen vaak worden geholpen door alleen maar de voor hen juiste voeding te eten.

Gewone voeding, dus geen pillen, shakes, repen of eten uit zakjes.

Het voedingsplan is ook uitstekend geschikt voor mensen met overgewicht. Vaak blijkt dat iets kleins (bijv. de melk in je cappuccino) een zodanige storing geeft dat je niet afvalt.

Change Food maakt gebruik van het voedingsplan van Metabolic Balance, een wetenschappelijk ontworpen programma. Dit persoonlijke voedingsplan geeft aan welke voedingsmiddelen jij het beste kunt eten, wanneer en hoe.

Ook kijken we naar jouw specifieke leefomstandigheden om er voor te zorgen dat je het plan ook makkelijk kunt volhouden en je eigen kan maken. Daardoor profiteer je optimaal van de effecten die het plan je kan geven.

Investeer in je gezondheid en zorg dat je je klachten oplost en voorkomt, nu en in de toekomst.

 

 

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op voor nadere informatie:

06 - 246 885 39
hermine@ changefood.nl

U kunt ook contact opnemen via onderstaand formulier, ik neem dan contact met u op.

Aanmelden nieuwsbrief