• 06 - 246 885 39

Appel-pompoensoep met kippengehakt

Appel-pompoensoep met kippengehakt
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Appel-pompoensoep met kippengehakt
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
30 min.
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Pompoen wassen en in grove stukken snijden. Aanbraden in olie.
  2. Citroengras pletten, teentje knoflook pellen en door de pers doen. de gember schillen en raspen/klein snijden.
  3. De kruiden bij de pompoen doen, alles nog even doorbakken en de bouillon toevoegen. Het geheel 20 minuten laten koken.
  4. Haal het citroengras er uit en pureer alles.
  5. Rasp de appel en voeg toe aan de soep.
  6. Het gehakt aanbraden, de ui toevoegen. Kruiden met peper en zout . Als het gehakt gaar is, toevoegen aan de soep.
  7. Laat nog een keer alles opkoken. Opdien met de (gehakte) peterselie.

0 Reacties

Add new comment