• 06 - 246 885 39

Bleekselderij met kerrie-kaassaus

  • (0)
  • 12
    nov
  • Author : Sander de Jong Category : Recepten

    Tags :

Bleekselderij met kerrie-kaassaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Bleekselderij met kerrie-kaassaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Het knäckebrot in een mixer tot fijn meel malen.
  2. De selderij wassen en het selderijgroen apart leggen. De stengels eerst in de lengte en daarna schuin halveren.
  3. De bouillon verwarmen en als hij kookt de selderijstukken er in leggen. Bij lage temperatuur beetgaar koken.
  4. De selderij uit het vocht halen en warm houden.
  5. Het meel van het knäckebrot met een garde krachtig mengen met de bouillon en deze saus even laten opkoken.
  6. De saus van het vuur halen en de hüttenkäse (behalve twee eetlepels) met de kerrie en de gember door de saus roeren. Met zout en peper op smaak brengen.
  7. De selderij op een bord leggen, de saus er over gieten en met het selderijgroen garneren.
  8. Start de maaltijd met de apart gehouden hüttenkäse.

0 Reacties

Add new comment