- (0)
- 24
feb -
Author : Sander de Jong Category : Recepten
Tags : strenge fase
Ingrediënten
- 1 portie tofu
- 3/4 portie chinese kool
- 1/4 portie paprika
- 1 eetl. ui gehakt
- stukje gember vers
- 1 teentje knoflook
- 1 mespunt sambal oelek
- 11/2 eetl. balsamicoazijn
Porties: persoon
Instructies
- De tofu in kleine blokjes snijden
- De gember schillen en fijn raspen. Vermengen met 1 eetlepel van de azijn.
- De tofu marineren in het gember-azijn mengsel gedurende 30 min.
- De chinese kool wassen en in 2 cm. brede stroken snijden. Paprika schoonmaken in in smalle repen snijden. Het teentje knoflook schillen en fijn hakken
- In een antiaanbakpan de ui glazig laten worden. Paprika, chinese kool en knoflook toevoegen.
- Toegedekt 5 minuten op halve warmte laten smoren.
- Kruiden met de 1/2 eelt. azijn, de sambal oelek en evt. wat zout.
- De tofu apart goudbruin bakken.
- De groenten mengen met de tofu.
0 Reacties