Chinese kool met tofu en paprika
Porties Prep Tijd
1persoon 30min.
Kook Tijd
10min
Porties Prep Tijd
1persoon 30min.
Kook Tijd
10min
Ingrediënten
Instructies
  1. De tofu in kleine blokjes snijden
  2. De gember schillen en fijn raspen. Vermengen met 1 eetlepel van de azijn.
  3. De tofu marineren in het gember-azijn mengsel gedurende 30 min.
  4. De chinese kool wassen en in 2 cm. brede stroken snijden. Paprika schoonmaken in in smalle repen snijden. Het teentje knoflook schillen en fijn hakken
  5. In een antiaanbakpan de ui glazig laten worden. Paprika, chinese kool en knoflook toevoegen.
  6. Toegedekt 5 minuten op halve warmte laten smoren.
  7. Kruiden met de 1/2 eelt. azijn, de sambal oelek en evt. wat zout.
  8. De tofu apart goudbruin bakken.
  9. De groenten mengen met de tofu.