• 06 - 246 885 39

Indisch kikkererwtenpannetje

Indisch kikkererwtenpannetje
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. 15 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. 15 min.
Indisch kikkererwtenpannetje
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. 15 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min. 15 min.
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Bij gebruik van gedroogde bonen: De bonen een nacht laten weken. De volgende dag het weekwater afgieten en met vers water opzetten. Bij medium hitte ongeveer een uur koken.
  2. Maak de pastinaak en de wortelen schoon en snij ze in kleine stukken.
  3. Snij het pepertje klein en doe het samen met de klein gesneden ui in een schaal. Voeg de geschilde en geraspte gember ook toe evenals de citroensap
  4. De kikkererwten (zelf gekookt of uit een pot) uit laten druipen
  5. Een anti-aanbakpan verhitten en en pastinaak en wortelen daarin aanbakken. Tomaat toevoegen en doorwarmen. De koriander en kummel toevoegen
  6. Voeg de kikkererwten toe. Voeg 150 ml water toe, de cayennepeper, een 1/2 th zout en garam masala
  7. Laat het geheel 10 minuten doorkoken.
  8. Het uienmengsel uit de schaal toevoegen en goed doorroeren.
  9. Lauwwarm serveren.

0 Reacties

Add new comment