• 06 - 246 885 39

Kaasfondue

Een recept voor de strenge fase

Kaasfondue
Recept Afdrukken
Een eenpersoonskaasfondue.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Kaasfondue
Recept Afdrukken
Een eenpersoonskaasfondue.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. De kaas in kleine stukken snijden en fijn prakken (twee blokjes apart houden).
  2. De knoflook pellen en fijn maken met de knolookpers .
  3. De groenten wassen , de broccoli in roosjes en de venkel in dunne stroken snijden. Van het witlof de blaadjes van elkaar halen.
  4. De groenten op een bord leggen
  5. De kaas en knoflook met de groentebouillon aan de kook brengen, de kaas moet gaan smelten. Op smaak brengen met chilipoeder en tabasco.
  6. Start de maaltijd met de apart gehouden kaas.
  7. Spies de groente op een vork en doop de ze in de kaassaus.

0 Reacties

Add new comment