- (0)
- 12
nov -
Author : Sander de Jong Category : Recepten
Tags : strenge fase
Een recept voor de strenge fase
Ingrediënten
- 1 portie feta
- 1 portie broccoli en/of
- venkel en/of
- witlof
- 1 teentje knoflook
- 50 ml groentebouillon
- 1 thl. chilipoeder
- 1 drupje tabasco
Porties: persoon
Instructies
- De kaas in kleine stukken snijden en fijn prakken (twee blokjes apart houden).
- De knoflook pellen en fijn maken met de knolookpers .
- De groenten wassen , de broccoli in roosjes en de venkel in dunne stroken snijden. Van het witlof de blaadjes van elkaar halen.
- De groenten op een bord leggen
- De kaas en knoflook met de groentebouillon aan de kook brengen, de kaas moet gaan smelten. Op smaak brengen met chilipoeder en tabasco.
- Start de maaltijd met de apart gehouden kaas.
- Spies de groente op een vork en doop de ze in de kaassaus.
0 Reacties