• 06 - 246 885 39

Kabeljauw-champignons soep

Kabeljauw-champignonsoep
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Kabeljauw-champignonsoep
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
20 min.
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. De visfilet wassen, drogen en in stukken snijden.
  2. Champignons schoonmaken met een borsteltje, de prei wassen en in stukken snijden. De wortels schoonmaken en in lucifers snijden.
  3. De citroen wassen en de schil raspen zonder het wit onder de schil te gebruiken. Het citroengras aan het dikke eind plat slaan Het knoflookteentje schillen en uitpersen. De gember schillen en raspen. De chilipeper van zaadjes ontdoen en in stukjes snijden.
  4. De bouillon met de kruiden opkoken. De groenten toevoegen en meekoken tot ze beetgaar zijn.
  5. De vis met de zout en peper bestrooien en in de soep ongeveer 12 minuten laten trekken.
  6. Voor het serveren het koriandergroen er over strooien.

0 Reacties

Add new comment