• 06 - 246 885 39

Pompoensoep met geitenkaas

Geschikt voor de ‘strenge fase’.

Een heerlijke soep , die gemakkelijk te maken is.

Pompoensoep met geitenkaas
Recept Afdrukken
Een soep als hoofdmaaltijd De bouillon verhitten en de pompoen- en pastinaakstukken bij een gemiddelde warmte 15 minuten laten koken.
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Pompoensoep met geitenkaas
Recept Afdrukken
Een soep als hoofdmaaltijd De bouillon verhitten en de pompoen- en pastinaakstukken bij een gemiddelde warmte 15 minuten laten koken.
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Het vruchtvlees van de pompoen zonder schil in kleine dobbelstenen snijden. Evenzo de pastinaak: schillen en in dobbelstenen snijden.
  2. De bouillon verhitten en de pompoen- en pastinaakstukken bij een gemiddelde warmte 15 minuten laten koken.
  3. De soep pureren en met zout, peper en kurkuma op smaak brengen.
  4. De soep in een soepbord doen en de in kleine stukken gesneden geitenkaas met een lepel in het midden scheppen.
  5. Voeg ten slotte de eetlepel olie toe

0 Reacties

Add new comment