- (0)
- 12
nov -
Author : Sander de Jong Category : Recepten
Tags : strenge fase
Geschikt voor de ‘strenge fase’.
Een heerlijke soep , die gemakkelijk te maken is.
Ingrediënten
- 2/3 portie pompoen
- 1/3 portie pastinaak (zachte)
- 1 portie geitenkaas zachte
- 200 ml groentebouillon
- zout en peper
- kurkuma
- 1 el olijfolie
Porties: persoon
Instructies
- Het vruchtvlees van de pompoen zonder schil in kleine dobbelstenen snijden. Evenzo de pastinaak: schillen en in dobbelstenen snijden.
- De bouillon verhitten en de pompoen- en pastinaakstukken bij een gemiddelde warmte 15 minuten laten koken.
- De soep pureren en met zout, peper en kurkuma op smaak brengen.
- De soep in een soepbord doen en de in kleine stukken gesneden geitenkaas met een lepel in het midden scheppen.
- Voeg ten slotte de eetlepel olie toe
0 Reacties