• 06 - 246 885 39

Prei- en pastinakenschotel

Prei en pastinakenschotel
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 uur
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 uur
Kook Tijd
20 minuten
Prei en pastinakenschotel
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 uur
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 uur
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. De over voorverwarmen op 220°.
  2. De groenten wassen cq schoon maken.
  3. De prei in ringen snijden, de paprika en de pastinaken in dobbelstenen.
  4. De knoflook pellen en klein snijden.
  5. Een beetje bouillon verhitten en daarin de prei, de paprika en de knoflook 5 min. smoren.
  6. Met peper, zout en chilipoeder kruiden.
  7. De pastinaakblokjes met de rest van de bouillon verhitten en 10 minuten laten koken. De bouillon afgieten en de inhoud van de pan pureren en met peper, zout en kerriepoeder kruiden.
  8. De kaas (behalve 2 el) mengen met de pastinaakpuree.
  9. De prei-groenten in een vuurvaste schaal doen en daarover heen de pastinakenpuree verdelen.
  10. Een minuut of 5 gratineren.
  11. Start de maaltijd met de apart gehouden geitenkaas.

0 Reacties

Add new comment