- (0)
- 24
feb -
Author : Hermine Worm Category : Recepten
Tags : strenge fase
Ingrediënten
- 1 portie shitake
- 1/2 portie lente-ui
- 1 cm. gember vers
- zout en peper
- 1 theel. kurkuma
- 150 ml. groentebouillon
- wat tabasco
- 1 eetl. bieslook vers
Porties: persoon
Instructies
- De paddestoelen schoon maken, evt in kleinere stukken snijden.
- De lente-ui schoonmaken en schuin in stukken snijden. De gember schillen en grof hakken.
- De antiaanbakpan verhitten en de ui aanbakken.
- De ui uit de pan halen.
- De shitake en de gember in de pan 5 min. bakken. Kruiden met peper en zout en tabasco.
- Kurkuma er overheen strooien en de bouillon er overheen gieten.
- Alles even laten opkoken en vervolgens de lente-ui toevoegen.
- Het gerecht bij het opdienen met bieslook bestrooien.
0 Reacties