• 06 - 246 885 39

Shitake met gembersaus

Shitake met gembersaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 min.
Kook Tijd
7 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 min.
Kook Tijd
7 min.
Shitake met gembersaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 min.
Kook Tijd
7 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 min.
Kook Tijd
7 min.
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. De paddestoelen schoon maken, evt in kleinere stukken snijden.
  2. De lente-ui schoonmaken en schuin in stukken snijden. De gember schillen en grof hakken.
  3. De antiaanbakpan verhitten en de ui aanbakken.
  4. De ui uit de pan halen.
  5. De shitake en de gember in de pan 5 min. bakken. Kruiden met peper en zout en tabasco.
  6. Kurkuma er overheen strooien en de bouillon er overheen gieten.
  7. Alles even laten opkoken en vervolgens de lente-ui toevoegen.
  8. Het gerecht bij het opdienen met bieslook bestrooien.

0 Reacties

Add new comment