• 06 - 246 885 39

Venkel met kaasvulling

Venkel met kaasvulling
Recept Afdrukken
Een lekkere maaltijd uit de oven
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Venkel met kaasvulling
Recept Afdrukken
Een lekkere maaltijd uit de oven
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 minuten
Kook Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. Over voorverwarmen op 220°
  2. De venkel schoonmaken en halveren. De binnenste blaadjes er uit halen en fijn hakken. De venkelhelften in wat zout water 5 minuten blancheren. Er uithalen en laten afdruipen.
  3. De wortel schillen en raspen. De knoflook schillen en door een knoflookpers fijn maken.
  4. Het knäckebröt in een mixer tot meel malen.
  5. De kaas fijn snijden (twee blokjes apart houden) en met een vork fijnprakken.
  6. Fijngehakte venkelblaadjes, de wortel, knoflook, meel en de fijngeprakte kaas met elkaar vermengen. Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
  7. De venkelhelften vullen met het mengsel, in een ovenschaal zetten. Wat zout water in de vorm gieten.
  8. 10 minuten in de oven laten.
  9. Voor het serveren besprenkelen met de olijfolie

0 Reacties

Add new comment