- (0)
- 23
feb -
Author : Sander de Jong Category : Recepten
Tags : strenge fase
Ingrediënten
- 1 portie zeeduivel
- 1 portie prei
- 1 appel
- 150 ml groentenbouillon
- 1 teentje knoflook
- 1 stukje verse gember
- 1 theel. kerriepoeder
- koriandergroen
- zout naar smaak
Porties: persoon
Instructies
- De visfilet wassen, droog maken en in stukken snijden. Licht zouten.
- De prei schoonmaken en in schuine 1 centimeter brede stukken snijden.
- De appel schillen, in vieren snijden. Het klokkenhuis er uit halen. De stukken appel schuin in stukken snijden.
- De knoflook en de gember schillen en fijn hakken.
- De pan verhitten en de knoflook en de gember even aanbraden in wat bouillon. De prei 3 minuten laten meebakken.
- De kerriepoeder toevoegen en even laten meebakken.
- De appel toevoegen en even laten meebakken.
- De rest van de bouillon toevoegen , opkoken en bij op lagere temperatuur 5 min. laten smoren.
- De stukken vis vervolgens toevoegen en 5 min. laten trekken.
- Voor het serveren evt. nog wat zout toevoegen en bestrooien met koriandergroen.
0 Reacties