• 06 - 246 885 39

Zeeduivel-prei-pannetje

Zeeduivel-prei-pannetje
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
15 min.
Zeeduivel-prei-pannetje
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
15 min.
Porties Prep Tijd
1 persoon 10 min.
Kook Tijd
15 min.
Ingrediënten
Porties: persoon
Instructies
  1. De visfilet wassen, droog maken en in stukken snijden. Licht zouten.
  2. De prei schoonmaken en in schuine 1 centimeter brede stukken snijden.
  3. De appel schillen, in vieren snijden. Het klokkenhuis er uit halen. De stukken appel schuin in stukken snijden.
  4. De knoflook en de gember schillen en fijn hakken.
  5. De pan verhitten en de knoflook en de gember even aanbraden in wat bouillon. De prei 3 minuten laten meebakken.
  6. De kerriepoeder toevoegen en even laten meebakken.
  7. De appel toevoegen en even laten meebakken.
  8. De rest van de bouillon toevoegen , opkoken en bij op lagere temperatuur 5 min. laten smoren.
  9. De stukken vis vervolgens toevoegen en 5 min. laten trekken.
  10. Voor het serveren evt. nog wat zout toevoegen en bestrooien met koriandergroen.

0 Reacties

Add new comment