Wie is Hermine Worm?
Voeding is mijn passie. Ik heb kasten vol kookboeken en ben dol op koken.

Als kind was ik dik en dat betekent dat ik altijd met eten bezig was en allerlei diëten heb gevolgd. Van de meesten viel ik wel af maar het gewicht kwam er daarna weer even hard aan.
Na het ontdekken van
Metabolic Balance heb ik een voedingsplan dat ik mijn leven lang kan gebruiken. Ik heb echt geen ander dieet meer nodig. Ik blijf niet alleen makkelijk op het door mij gewenste gewicht maar ben tegelijkertijd preventief bezig voor mijn gezondheid.

In 2009 ben ik begonnen met mijn praktijk als voedingsdeskundige en natuurgeneeskundige therapeut. Voor die tijd heb ik gewerkt als trainer, organisatieadviseur en interimmanager in het bedrijfsleven, met name bezig met veranderingsprocessen.

Zo’n 15 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met natuur geneeskunde en ben uit belangstelling diverse opleidingen gaan volgen, waar ik nu in de praktijk veel gebruik van maak.

U kunt mij altijd vrijblijvend benaderen met vragen over het voedingsplan, aarzel dan ook niet om contact met mij op te nemen!